Δρ. Λάμπρος Σαρόπουλος

MD, FEBU Χειρουργός Ουρολόγος Ενηλίκων & Παίδων, Ειδικευθείς στη Μ. Βρετανία

η πορεια μου

Φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή: Εκεί που η συμπόνια συναντά την εξειδίκευση στην ουρολογία

Έχω μια βαθιά και ακλόνητη αγάπη για τους ασθενείς μου και η ευημερία τους είναι η πρώτη μου προτεραιότητα.

Ως χειρουργός Ουρολόγος στην έγκριτη Ιδιωτική κλινική του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη, με οδηγεί μια γνήσια συμπόνια για όσους βρίσκονται υπό τη φροντίδα μου. Κάθε ασθενής είναι μοναδικός και προσπαθώ να του παρέχω εξατομικευμένη προσοχή, υποστήριξη και την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Πιστεύω στη δημιουργία ισχυρών σχέσεων γιατρού-ασθενούς που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, την ενσυναίσθηση και την ανοιχτή επικοινωνία. Κατανοώντας πραγματικά τις ανησυχίες, τους φόβους και τους στόχους τους, μπορώ να προσαρμόσω σχέδια θεραπείας που δεν είναι μόνο ιατρικά αποτελεσματικά αλλά και ευαίσθητα στις ατομικές τους ανάγκες.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, έχω συσσωρεύσει μια τεράστια εμπειρία στη διαχείριση διαφόρων πολύπλοκων ιατρικών περιστατικών. Από περίπλοκες ουρολογικές χειρουργικές επεμβάσεις έως δύσκολες περιπτώσεις, έχω εκτεθεί σε μια ποικιλία καταστάσεων. Αυτή η εκτεταμένη εμπειρία έχει οξύνει την κλινική μου κρίση και με εξοπλίζει με τις δεξιότητες για να πλοηγούμαι σε περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις με ακρίβεια και εξειδίκευση. Είμαι αφοσιωμένος στο να ενημερώνομαι για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα, βελτιώνοντας συνεχώς τις δεξιότητές μου για να διασφαλίσω ότι οι ασθενείς μου λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Με τεχνικές αιχμής και τεχνολογία αιχμής στη διάθεσή μου, προσπαθώ να επιτύχω τα βέλτιστα χειρουργικά αποτελέσματα, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ευημερία των ασθενών πάνω από όλα.

Συνοψίζοντας, η βαθιά μου αγάπη για τους ασθενείς μου με ωθεί να παρέχω εξαιρετική φροντίδα. Με τη μεγάλη εμπειρία μου στη διαχείριση περίπλοκων ιατρικών περιστατικών, μαζί με τη δέσμευσή μου να παραμένω στην πρώτη γραμμή των ιατρικών εξελίξεων, είμαι αφοσιωμένος στην παροχή εξατομικευμένης ουρολογικής φροντίδας σε κάθε άτομο που με εμπιστεύεται.

my Services

Καλύπτουμε όλο το φάσμα της σύγχρονης διαγνωστικής και επεμβατικής ουρολογίας.

Κλείστε ραντεβού
01
Κορυφαία χειρουργική εξειδίκευση

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας ως χειρουργός ουρολόγος, έχω βελτιώσει τις δεξιότητές μου για να προσφέρω εξαιρετικά χειρουργικά αποτελέσματα και να παρέχω ολοκληρωμένη φροντίδα στους ασθενείς μου.

02
Πρωτοποριακή λαπαροσκοπική ογκολογία

Με ειδίκευση στη λαπαροσκοπική ογκολογία της ουρολογίας από το 2004, χρησιμοποιώ προηγμένες τεχνικές για τη θεραπεία ουρολογικών καρκίνων με ελάχιστα επεμβατικές προσεγγίσεις, προωθώντας την ταχύτερη ανάρρωση.

03
Ρομποτική Ακρίβεια

Με ρομποτική πιστοποίηση στη χρήση του χειρουργικού συστήματος Da Vinci, χρησιμοποιώ τη ρομποτική του ακρίβεια για να πραγματοποιήσω ριζική προστατεκτομή, εξασφαλίζοντας βέλτιστα χειρουργικά αποτελέσματα.

Μια καριέρα αφιερωμένη στην ουρολογία και τον ασθενή

Η έμπειρη ομάδα μας εκτελεί με αυτές τις ελάχιστα επεμβατικές και ανώδυνες τεχνικές σχεδόν όλες τις επεμβάσεις – ετησίως σε πάνω από 400 ασθενείς.

1981-1987

ΑΠΘ

ΑΠΘ Ιατρική με βαθμό ‘Λίαν καλώς’
1990-1996

Ειδικότητα Ουρολογίας

Σε διάφορα νοσοκομεία Ελλάδος & Μ.Βρετανίας
1996

Απόκτηση τίτλου ειδικότητας ουρολογίας

Fellow of the European Board of Urology (F.E.B.U), κατόπιν Πανευρωπαϊκών γραπτών & κλινικών εξετάσεων.
1996 - σημερα

Χειρουργός Ουρολόγος στην Ιδιωτική κλινική
Άγ. Λουκάς Θεσσαλονίκης

Από το 2004 εξειδικεύτηκε στην Λαπαροσκοπική Ογκολογία της Ουρολογίας, έχοντας πραγματοποιήσει τεράστιο αριθμό επεμβάσεων.  Πιστοποιημένος χειρουργός κονσόλας του Ρομποτικού Συστήματος Da Vinci.  Έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό Ριζικών προστατεκτομών με την πρωτοποριακή τεχνική Retzius Sparing.

Στεκόμαστε δίπλα στον ασθενή

Shop all

Μπροστά στις εξελίξεις της σύγχρονης ουρολογίας

Shop all

Δίπλα σας σε ό,τι χρειαστεί πριν και μετά την επέμβαση

Shop all

Με ακρίβεια ακολουθώντας τα τελευταια βήματα της τεχνολογίας

Shop all
Βρείτε απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την εξειδικευμένη ουρολογική πρακτική και την εξειδίκευσή μου στη λαπαροσκοπική ογκολογία, τη ρομποτική χειρουργική και την τεχνική Retzius-Sparing.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τις ουρολογικές σας ανησυχίες και να αποκαταστήσετε την ευεξία σας.

Επικοινωνία

Ποια είναι η εμπειρία σας ως χειρουργός ουρολόγος;

Ασχολούμαι με την ουρολογική χειρουργική από το 1996 και ειδικεύομαι στη λαπαροσκοπική ογκολογία της ουρολογίας από το 2004.

Με την πάροδο των ετών, έχω πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό επιτυχημένων χειρουργικών επεμβάσεων και έχω αποκτήσει τεχνογνωσία στη ριζική προστατεκτομή υποβοηθούμενη από ρομπότ Retzius Sparing χρησιμοποιώντας το da Vinci Surgical Σύστημα.

Τι είναι η λαπαροσκοπική ογκολογία της ουρολογίας;

Η λαπαροσκοπική ογκολογία της ουρολογίας αναφέρεται στη χρήση ελάχιστα επεμβατικών χειρουργικών τεχνικών για τη θεραπεία ουρολογικών καρκίνων.

Περιλαμβάνει τη χρήση μικρών τομών και εξειδικευμένων εργαλείων για την εκτέλεση χειρουργικών επεμβάσεων με αυξημένη ακρίβεια, μειωμένες ουλές και ταχύτερους χρόνους αποκατάστασης.

Τι είναι το χειρουργικό σύστημα Da Vinci;

Το da Vinci Surgical System είναι μια ρομποτική χειρουργική πλατφόρμα αιχμής που επιτρέπει εξαιρετικά ακριβείς και ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες.

Επιτρέπει στους χειρουργούς να χειρουργούν με αυξημένη επιδεξιότητα και έλεγχο, μετατρέποντας τις κινήσεις των χεριών τους σε ακριβείς κινήσεις των ρομποτικών χεριών κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Τι είναι η υποβοηθούμενη από ρομπότ προστατεκτομή Retzius Sparing;

Η προστατεκτομή με τη βοήθεια ρομπότ που φυλάσσει το Retzius είναι μια χειρουργική τεχνική που χρησιμοποιείται στη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη. Περιλαμβάνει την αφαίρεση του αδένα του προστάτη, ενώ διατηρείται ο χώρος Retzius, ένα προστατευτικό στρώμα μεταξύ του προστάτη και άλλων γύρω δομών.

Αυτή η τεχνική μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ακράτειας ούρων σε μηδενικό ποσοστό και διατήρηση των νευρικών δεματίων της στύσης.

Πώς μπορώ να προγραμματίσω ένα ραντεβού μαζί σας;

Για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310390639 και 6944467693 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε άμεσα.