Οι υπηρεσιες μας

Ολοκληρωμένη oυρολογική φροντίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας

Είτε χρειάζεστε διάγνωση, θεραπεία ή συνεχή διαχείριση, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών για την αντιμετώπιση ουρολογικών παθήσεων που επηρεάζουν τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες. Από κοινές παθήσεις όπως λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, πέτρες στα νεφρά και διαταραχές της ουροδόχου κύστης έως πιο περίπλοκα ζητήματα όπως ο καρκίνος του προστάτη, ο καρκίνος της ουροδόχου κύστης και η ακράτεια ούρων, είμαστε εξοπλισμένοι να παρέχουμε αξιολόγηση από ειδικούς, ακριβή διαγνωστικά και προσαρμοσμένα σχέδια θεραπείας.

Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και προηγμένες ιατρικές τεχνολογίες, είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής, επεμβάσεων με ρομποτική βοήθεια, λαπαροσκοπικών τεχνικών και θεραπειών με λέιζερ. Παραμένουμε συνεχώς στην πρώτη γραμμή των ιατρικών εξελίξεων για να διασφαλίσουμε ότι οι ασθενείς μας επωφελούνται από τις πιο πρόσφατες τεχνικές και θεραπευτικές επιλογές που είναι διαθέσιμες στον τομέα της ουρολογίας.

Η δέσμευσή μας εκτείνεται πέρα από την ιατρική εμπειρία. Κατανοούμε την ευαίσθητη και προσωπική φύση των ουρολογικών παθήσεων και δίνουμε προτεραιότητα στην ανοιχτή επικοινωνία, το σεβασμό και τη φροντίδα με επίκεντρο τον ασθενή. Αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε τις ανησυχίες σας, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας εμπλέξουμε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε ενημερωμένες επιλογές σχετικά με την υγεία σας.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τις ολοκληρωμένες ουρολογικές υπηρεσίες μας και να μας εμπιστευτείτε την ουρολογική σας υγεία. Η αφοσιωμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σας παρέχει το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας, χρησιμοποιώντας μια ολιστική προσέγγιση για να υποστηρίξει την ευεξία σας και να σας βοηθήσει να επιτύχετε τη βέλτιστη ουρολογική υγεία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού εδώ.
ανθρωποκεντρικη προσεγγιση

Εξέταση καθημερινά

– Προληπτική εξέταση
– Επείγοντα περιστατικά
– Ουρολογική Ογκολογία & Ογκολογικό Συμβούλιο
– Καρκίνος του προστάτη
– Ιατρείο δεύτερης γνώμης
– Ιατρείο ακράτειας ούρων
– Ιατρείο Ανδρολογίας
– Ιατρείο λιθίασης
Βρείτε απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την εξειδικευμένη ουρολογική πρακτική και την εξειδίκευσή μου στη λαπαροσκοπική ογκολογία, τη ρομποτική χειρουργική και την τεχνική Retzius-Sparing.

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να επιλύσετε τις ουρολογικές σας ανησυχίες και να αποκαταστήσετε την ευεξία σας.

Επικοινωνία

Ποια είναι η εμπειρία σας ως χειρουργός ουρολόγος;

Ασχολούμαι με την ουρολογική χειρουργική από το 1996 και ειδικεύομαι στη λαπαροσκοπική ογκολογία της ουρολογίας από το 2004.

Με την πάροδο των ετών, έχω πραγματοποιήσει σημαντικό αριθμό επιτυχημένων χειρουργικών επεμβάσεων και έχω αποκτήσει τεχνογνωσία στη ριζική προστατεκτομή υποβοηθούμενη από ρομπότ Retzius Sparing χρησιμοποιώντας το da Vinci Surgical Σύστημα.

Τι είναι η λαπαροσκοπική ογκολογία της ουρολογίας;

Η λαπαροσκοπική ογκολογία της ουρολογίας αναφέρεται στη χρήση ελάχιστα επεμβατικών χειρουργικών τεχνικών για τη θεραπεία ουρολογικών καρκίνων.

Περιλαμβάνει τη χρήση μικρών τομών και εξειδικευμένων εργαλείων για την εκτέλεση χειρουργικών επεμβάσεων με αυξημένη ακρίβεια, μειωμένες ουλές και ταχύτερους χρόνους αποκατάστασης.

Τι είναι το χειρουργικό σύστημα Da Vinci;

Το da Vinci Surgical System είναι μια ρομποτική χειρουργική πλατφόρμα αιχμής που επιτρέπει εξαιρετικά ακριβείς και ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες.

Επιτρέπει στους χειρουργούς να χειρουργούν με αυξημένη επιδεξιότητα και έλεγχο, μετατρέποντας τις κινήσεις των χεριών τους σε ακριβείς κινήσεις των ρομποτικών χεριών κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Τι είναι η υποβοηθούμενη από ρομπότ προστατεκτομή Retzius Sparing;

Η προστατεκτομή με τη βοήθεια ρομπότ που φυλάσσει το Retzius είναι μια χειρουργική τεχνική που χρησιμοποιείται στη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη. Περιλαμβάνει την αφαίρεση του αδένα του προστάτη, ενώ διατηρείται ο χώρος Retzius, ένα προστατευτικό στρώμα μεταξύ του προστάτη και άλλων γύρω δομών.

Αυτή η τεχνική μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ακράτειας ούρων σε μηδενικό ποσοστό και διατήρηση των νευρικών δεματίων της στύσης.

Πώς μπορώ να προγραμματίσω ένα ραντεβού μαζί σας;

Για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310390639 και 6944467693 ή συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε άμεσα.